Les llibreries cooperatives ens hem organitzat i us volem fer saber que hi som sempre, al barri, al peu del canó, fent comunitat i donant assessorament i servei.
Per això llencem aquesta campanya

SEMPRE ÉS 23 és una campanya impulsada per les llibreries cooperatives i oberta a adhesions d’altres actors de la cadena del llibre (llibreries de proximitat, editorials, autores, il·lustradores,…) que se sentin identificades amb els valors de la campanya i el model de llibreria que defensem. La campanya se centra en tres idees clau:
1. Les llibreries hi som tot l’any. Sant Jordi evidencia un model cultural concentrat i centralitzat en un sol dia, que ens fa molt vulnerables, Nosaltres pensem que les llibreries treballem cada dia per oferir propostes culturals de qualitat i que volen tenir cura de tota la comunitat. En cap cas volem eliminar Sant Jordi, sino fer-nos més presents la resta de l’any.

2. Les llibreries fem xarxa. Les llibreries volem tenir cura de l’ecosistema del llibre i per aquest motiu cooperem entre nosaltres, no competim. Per posar en valor la nostra manera de treballar i desenvolupar un ecosistema cultural sostenible i arrelat al territori.

3. Les llibreries ens fem visibles com a ES. Com a membres de la xarxa d’economia social i solidària les llibreries ens fem visibles com a part activa del sector de la cultura. Per aquest motiu defensem una forma de treballar diferent, no només per a nosaltres —pensant en el bé comú— i d’això en fem partícip la nostra comunitat.

Amb la idea de desestacionalitzar Sant Jordi i fer xarxa entre les llibreries cooperatives i de proximitat us emplacem a adherir-vos a la campanya Sempre és 23!