Trucades: 93 455 30 17 / Whatsapp i telegram: 601 452 403 comandes@rocaguinarda.org

LLIBRES

Tenim tot tipus de llibres, des de les novetats més comercials fins a llibres d’economia alternativa, ecologia, sociologia..també un gran estoc de llibre infantil il·lustrat, llibre infantil pedagògic, criança i educació respectuosa, i llibre juvenil. Ah! I disposem d’un apartat amb llibres de segona mà, les millors oportunitats que no et pots perdre!

Afortunadament comprar al barri o a petites cooperatives, encara que sigui online, no surt més car, ja que el preu del llibre està regulat i és preu públic. Al contrari, si et fas sòcia tindràs encara millors preus que altres establiments i grans superfícies, i a més ajudaras a consolidar un projecte social i horitzontal amb vocació transformadora.

A Rocaguinarda fem les campanyes de llibre de text amb les escoles, així les famílies i infants poden disposar amb facilitat dels seus llibres al mateix barri, sense haver-se de desplaçar a una altra zona.

CONSUM RESPONSABLE

Apart dels dos grups de consum vinculats a Rocaguinarda, a la botiga disposem d’alguns altres productes ecològics, de proximitat i de comerç just.

Tenim des de pasta i arrós, passant per cacau i café, vins i caves, cosmètica i sabó….
Intentem cuidar al màxim els productes que tenim, tenint criteri a l’hora de prioritzar proveïdors en funció dels nostres valors.

Si trobes a faltar algun producte, ens ho pots fer saber!

ESPAI POLIVALENT

A Rocaguinarda també disposem d’un espai polivalent per a la realització de diferents tipus d’activitats, des de petits concerts a presentacions de llibres o lectures presencials passant per exposicions.

Disposem d’un petit equip de so, projector i microfonia.

També d’espai per a exposicions i presentacions.

Si tens qualsevol idea, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!