Trucades: 93 455 30 17 / Whatsapp i telegram: 601 452 403 comandes@rocaguinarda.org

QUI SOM?

Rocaguinarda és una cooperativa sense ànim de lucre amb voluntat de servei a les persones i a la cultura. Vam néixer l’any 1978 i, d’aleshores ençà, ens hem anat renovant a través dels projectes i les necessitats dels nostres socis i sòcies, sense deixar de ser fidels als principis fundacionals.

Objectius

Apropar i difondre entre les veïnes i veïns del Guinardó la cultura i el lleure cultural en totes les seves manifestacions.

Modificar la nostra manera de consumir i produir i fer-ho de manera responsable per tal de protegir i conservar el medi que habitem.

Avançar en la cooperació i el cooperativisme com a mitjà d’organització socioeconòmica creativa i solidària, i construint el mercat social.

Com ho fem

A la Llibreria aconsellem com un llibreter tradicional i tenim una important secció especialitzada en cooperació, economia alternativa, sostenibilitat i cultura de pau. La botiga ecològica proveeix productes de proximitat fets per cooperatives i de comerç just.

Per consumir de forma responsable tenim 2 grups de consum de verdures i producte fresc que ens subministren pagesos i cooperatives.

Serveis a les escoles, AMPA i centres educatius: campanya de llibre de text, Sant Jordi, activitats culturals, etc.

Contribuïm, a través de la Xarxa d’Economia Solidària, a la creació d’un mercat social, entès com aquell regit pels valors de l’economia social: cooperativa, transformadora i solidària.

Treballem de manera col·laborativa per fer créixer la xarxa social propera i crear sinergies, tant amb entitats del barri com amb grups, associacions i entitats públiques i privades que treballin amb visió transformadora en àmbits afins: principalment cultura, ecologia i consum responsable, educació i criança. Practiquem el treball en xarxa i la intercooperació.

Des de la fundació de la cooperativa, la immensa majoria de les tasques, des de les activitats culturals fins a la gestió, han estat desenvolupades per socis i sòcies que hi col·laboren voluntàriament amb el seu temps i els seus coneixements.