Trucades: 93 455 30 17 / Whatsapp i telegram: 601 452 403 comandes@rocaguinarda.org

Som Energia és una cooperativa que fomenta un model energètic renovable en mans de la ciutadania des de la participació i la transparència. Compromesos per assolir un model 100% renovable.

 

La Tavella ofereix cistelles ecològiques a domicili i en punts de recollida. Fruita i verdura ecològiques 100%, a Barcelona i a tot Catalunya. Un hort ecològic amb compromís social.

 
 
 

La Federació d’Entitats Excusionistes de Catalunya és l’òrgan que agrupa les entitats excursionistes d’arreu de Catalunya. Aglutina diferents activitats culturals, socials i esportives relacionades amb la muntanya.

 

 
 
 
 

MamaG és una xarxa d’ajuda mútua i d’intercanvis de coneixement, béns i serveis amb voluntat de transformació econòmica, social i ambiental enfocada en la crinaça, l’educació, la salut, ente d’altres.

 
 
 

A la Fundació Adsis donem suport a persones que es troben en situació de vulnerabilitat perquè puguin fer realitat els seus projectes de vida. Acompanyen a les persones que treballen i lluiten per construir-se un futur millor.

 
 

L’Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d’altres Síndromes de Sensibilització Central a Catalunya, formada per persones afectades, vol ser un espai d’informació de les malalties, adreçada a persones malaltes, familiars, i públic en general.