Trucades: 93 455 30 17 / Whatsapp i telegram: 601 452 403 comandes@rocaguinarda.org

GRUPS ESTABLES

A ROCAGUINARDA HI TROBAREU GRUPS I ACTIVITATS QUE ES REUNEIXEN PERIÒDICAMENT

Taller escriptura creativa

Cada dilluns ens trobem per fer volar la imaginació a través de la paraula escrita. De 18  a 20 h intentem posar negre sobre blanc al paper que tenim al davant, practicant el plaer d’escriure sense complexos i aprenent d’una manera participativa i oberta.

Pots llegir el que escrivim al nostre blog http://escriguinarda.blogspot.com.es/.

Amigues de la lectura

Som gent a qui ens agrada llegir i comentar les nostres lectures.
Volem i ens agrada desgranar situacions i considerar-ne el valor literari. L’experiència ens  fa dir que l’intercanvi que s’estableix obre un ampli ventall de possibilitats d’enriquiment mutu.

Club de lectura KIDS

A la canalla també li agrada dir la seva!
Un espai on compartir experiencies i opinions envers lectures triades entre totes i tots, per tal d’incentivar la lectura, les habilitats comunicatives i el sentit crític.

Ecorocaguinarda

EcoRocaguinarda és un grup de consum ecològic del Guinardó, dins la Cooperativa Cultural Rocaguinarda.

Consumim hortalisses cultivades de forma natural i que provenen directament del pagès.

Deixeu-vos seduir per l'art

Us agrada la pintura, la escultura, la fotografia, l’arqueologia? Us proposo que un cop al mes anem a veure aquelles exposicions singulars de la ciutat de Barcelona. Us explicaré el que hi ha al davant i al darrera de cadascuna d’elles. Ah i sempre de manera gratuïta.

Taller Fotografia

Sense curiositat, sense interès per aprendre, per conèixer, no hi ha fotografies, millor dit, bones fotografies.
La nostre càmera fotogràfica pot ser millor o pitjor, pot ser un mòbil, pot ser petita o gran, de carret o digital. Tant li fa, mai la lent de la càmera podrà substituir la nostra mirada.
Us proposo iniciar aquest taller amb les fotografies dels grans mestres i que intentem observar-les com si les estiguéssim mirant amb la nostra pròpia càmera. Fotografiar és fàcil, lo difícil és mirar, aquesta és la part que hem d’aprendre.

Taller pintura

Som un grup de pintors aficionats que ens trobem cada setmana per compartir la passió per la pintura en un ambient distès i tranquil.

 

Grup Teatre

El grup de teatre aficionat Rocagunarda es més que un grup. Formen part d’ell tots i totes el que el formen suposa compartir amb passió l’art de poder ser altres persones sense deixar de ser tu mateix, i dirfutem un munt.
Estem tots els dimarts i dijous al centre cívic del Guinardo de 2/4 8 fins 2/4 10.

Diàlegs per la convivència

Posem en contacte persones catalanoparlants que ofereixen una part del seu temps a persones nouvingudes del barri que volen aprendre i practicar la llengua catalana.

Volem acollir en català i pensem que l’esforç d’aprendre una llengua i fer-la servir no ha de recaure solament en les persones que vénen a viure al país sinó que és una tasca col·lectiva.

Cultura de Pau

L’Assemblea de socis de la cooperativa va acordar ja fa temps obrir un espai de reflexió permanent en el si de la nostra entitat sobre la pau.

Pau entesa en un sentit ampli i concret alhora. Ampli, dimensionant-lo en el camp territorial i humà. Concret, que sigui útil i pràctic com a conformació d’una nova cultura de conciliació, avinença i de refús de la violència en la nostra quotidianitat, com a socis i sòcies d’una cooperativa i que vivim en una societat complexa.

Parlem d'historia

Es tracta d’una xerrada-col·loqui en la que es vol fer un repàs general a la història del món occidental des de els inicis (prehistòria) fins a l’actualitat.

Si vols saber més informació sobre alguna de les nostres activitats, o apuntar-te a qualsevol d’elles, si us plau omple el formulari i la persona responsable de l’activitat es posarà en contacte amb tu.

3 + 4 =