Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Convivència del Guinardó (grup impulsor)

5 juny a les 11:00 am - 1:00 pm

Si voleu assistir envieu un correu a: convivenciaguinardó@gmail.com

Com sabeu hem emprès el camí de constituir una Taula estable de diàleg per la Convivència al barri. Això significa que el grup Impulsor obra aquest espai a més persones. Per constituir aquesta Taula hem de ser més. Qualsevol persona amb inquietuds socials i motivat per la justícia hi té espai. És una invitació a ser-hi, cosa que esperem. Volem que reflecteixi transversalitat i la pluralitat del nostre barri.

En principi s’ha pensat amb aquests eixos de treball:
1.-Tenir i mantenir l’oïda atenta (antena) per captar el que passa en relació a la convivència al nostre entorn veïnal, en conflictes i bones pràctiques.
2.-Acollir i atendre per avaluar allò que afecta les relacions i facilitar eines per una subjectivitat activa dels afectats.
3.-Ser espai que fomenta la formació per una cultura de pau, entesa i convivència interactuant amb el teixit associatiu del barri.
Per dir-ho sintèticament: detectar, ajudar i educar.

Per tal de parlar-ne, i anar bastint aquest projecte que pretén falcar un barri per viure-hi tothom en dignitat, per conèixer-nos i reconèixer-nos-hi, alhora que ens afirmem per la vida associativa i cooperativa.

El dissabte 5 de juny tindrem l’ocasió de presentar-vos la proposta inicial d’aquesta Taula de diàleg. Justament perquè entenem que el diàleg és la base per a fer viable i respectuosa la convivència. La vostra participació és necessària.

Mostra els detalls

Data:
5 juny
Hora:
11:00 am - 1:00 pm
Categoria d'Esdeveniment: